IZLOŽBE KLUBA

KLUB ZA UZGOJ I ZAŠTITU MALIH ŽIVOTINJA OPĆINE GORNJI KNEGINEC ORGANIZIRA 9. REGIONALNU IZLOŽBU MALIH ŽIVOTINJA U RAZDOBLJU OD 25. - 27. STUDENOG 2011. g. U DRUŠRVENOM DOMU U DONJEM KNEGINCU, IZLOŽBA ĆE BITI OTVORENA ZA POSJETITELJE 26. STUDENOG OD 08,00 DO 20,00 SATI I 27. STUDENOG OD 08,00 DO 15,00 SATI.

---------------------------------

----------------------------




DONJI KNEGINEC 2009.
18. - 20. prosinca 2009.





VOLIJERA SA PTICAMA




VOLIJERA SA PTICAMA





DRUŽENJE S UDAVOM



POSJETITELJI U DRUŠTVU UDAVA





POSJETITELJI





POSJETITELJI





POSJETITELJI





MNOGI SU SE DIVILI UDAVU DUGAČKOM 170 cm






DJED BOŽIĆNJAK DIJELI DAROVE





POSJETITELJI





POSJETITELJI SA DJEDOM BOŽIČNJAKOM






JALUŠIĆ VLADO S UDAVOM






KING















I ove godine Klub za uzgoj i zaštitu malih životinja Općine Gornji Kneginec organizirao je 7. regionalnu izložbu malih životinja u Društvenom domu u Donjem Knegincu dana 18. - 20. prosinca 2009. godine. Izložba je održana na prostoru od 400 kvadratnih metara. Na izložbi je sudjelovalo ukupno 55 izlagaća iz zagrebačke, Krapinsko Zagorske, Međimurske i Varaždinske županije sa ukupno 460 eksponata: golubovi 208 eksponata u 22 rase i 39 boja, kunići 59 eksponata u 7 rasa i 15 boja, zamorčići 9 eksponata, perad 71 eksponat u 12 rasa i 18 boja, fazani 6 eksponata u 3 rase, ptice 101 eksponat u 13 rasa i 25 boja i revijalni dio gdje su još bile prikazane činćile, afrički tvor, udav, kraljevski piton i indijski paličnjaci. Eksponate suocjenivali suci delegirani od Hrvatskog saveza udruga uzgajatelja malih životinja i to za golubove: gopodin Tisanić i gospodin Bukaić, te su golubovima dodijelili 32 titule "ŠAMPION", kuniće: gospodin Lončar i dodijelio 7 tiotula "ŠAMPION" za kuniće i dvije titule "ŠAMPION" za zamorčiće, perad: gospodin Levanić i dodijelio 12 titula "ŠAMPION" i ptice: gospodin Miljenko Zvonar te je dodijelio 10 titula "ŠAMPION". Suci su ukupno dodijelili 63 titula "ŠAMPION" dok je organizator dodijelio još 8 "NAGRADA KLUBA".


Izložba je bila otvorena za posjetitelje 19. i 20. prosinca 2009. godine i to 19. prosinca u vremenu od 08,00 do 20,00 sati i 20. prosinca od 08,00 do 15,00 sati. Posjećenost izložbe je bila dosta zlaba zbog zimskog nevremena koje je vladalo tih dana. Klub je podijelio 250 besplatnih ulaznica u osnovnoj školi učenicima od 1. do 4. razreda i 100 sponzorskih ulaznica sponzorima bez čije pomoći Klub nebi bio u mogućnosti održati izložbu.


Ova je izložba po broju eksponata i broju izlagača do sada najveća koju je organizirao naš Klub i druga izložba ove godine po veličini u Sjevernozapadnoj Hrvatskoj odmah iza izložbe u Nedelišću.


Klub se zahvaljuje Općini Gornji Kneginec na financijskoj pomoći a i na dodjeli novog prostora za organiziranje izložbe u Donjem Knegincu jer u starom prostoru u Turčinu nebi bili u mogućnosti organizirati tako veliku izložbu


Klub se zahvaljuje i Udruzi ljubitelja malih životinja iz Lepoglave na pomoći oko inventara bez kojih također nebi mogli organizirat takovu izložbu.


Ujedno se zahvaljujemo i svim sponzorima bez čije pomoći nebi mogli organizirati našu izložbu.





















TURČIN 2008.



12. - 14. prosinca 2008.






HOFMAN LEONELA






U Društvenom domu u Turčinu od 12. - 14. prosinca održana je 6. regionalna izložba u organizaciji Kluba za uzgoj i zaštitu malih životinja Općina Gornji Kneginec. Generalni pokrovitelji izložbe su bili Općina Gornji Kneginec i Varaždinska županija, azahvaljujemo se i ostalim sponzorima. Na izložbi je izlagalo ukupno 28 izlagača iz Međimurske, Varaždinske i Krapinsko zagorske županije, te je bilo izloženo ukupno 250 eksponata: 135 golubova, 31 kunić, 19 peradi, 57 ptica, 5 ukrasnih glodavaca i 3 gmaza. Izložbu su ocjenili suci delegirani od Saveza uzgajatelja malih životinja Hrvatske i dodijelili ukupno 41 titulu šampiona dok je klub podijelio dvije nagrade kluba. Klub je podijelio 300 besplatnih ulanica djeci osnovnih škola na području općine u dobi od 1. do 4. razreda, podijeljene su i besplatne ulaznice sponzorima bez čije pomoći klub nebi mogao organizirati izložbe, te je tijekom dva dana izložbe prodano oko 700 ulaznica. Procjenjuje se da je tijekom dva dana izložbu posjetilo preko 1000 posjetitelja. Zadnji dan izložbe bio je organizirani i sajmeni dan tako da su posjetitelji mogli kupiti životinje.





POMERANSKI GUŠAN - ŠAMPION





OVNOLIKI KUNIĆ


NJEMAČKI ŠARAC


MATEJA I LEONELA HOFMAN SA SVOJIM
ČUPAVIM ZAMORČIĆEM - ŠAMPIONOM

ATRAKCIJA IZLOŽBE - UDAV



AMERIČKI KING






HESENSKI GUŠAN - ŠAMPION 97 BODOVA


ZAMORČIĆ ČUPAVI



ZLATNI FENIKS - PAR



ARAUCANA - PAR


ZADOVOLJNI POSJETITELJI IZLOŽBE



OVNOLIKI KUNIĆ


POMERANSKI GUŠAN



TOMISLAV KRALJ S UDAVOM



POSJETITELJI IZLOŽBE


DIO SA PTICAMA








PODJELA PEHARA I DIPLOMA KOJE DIJELE NAČELNIK

OPĆINE GORNJI KNEGINEC GORAN KANIŠKI I PREDSJEDNIK

KLUBA VLADO BENČIĆ



BOBIĆ MARKO





BOGOVIĆ NENAD





BUHIN IVAN





BUŽANIĆ JOSIP





HRUSTEK DRAGAN





HOFMAN MATEA






GAL ZLATKO







CULJAK MIRAN







KRALJ TOMISLAV




PTIČEK VALENTIN




KANIŠKI MLADEN




MAGDALENIĆ STJEPAN





MIKIĆ RUDOLF





RIBIĆ FRANJO





RIBIĆ KRUNOSLAV




SEKAČIĆ STJEPAN





VLADO BENČIĆ





ČLANOVI KLUBA SA NAČELNIKOM OPĆINE GORANOM KANIŠKI